Biztos tudás, hogy biztonságban legyen!
Várjuk tanfolyamainkon, csatlakozzon Ön is a sikeres autóvezetőkhöz!

Bemutatkozás

Üdvözlöm Németh László vagyok az autósiskola vezetője, 1975-óta foglalkozom gépjármű vezetői oktatással, a jelenlegi cégformában 1996 óta működik az oktatói tevékenység.

Több mint 16 év alatt több százan szereztek a segítségünkkel jogosítványt és közlekednek biztonságos tudás birtokában az utakon. Tanulóink magabiztos tudását legjobban az mutatja, hogy az elméleti vizsgát első próbálkozásra a tanulóink 85% sikeresen teljesíti. A gyakorlati vizsgákon (járműkezelés és fogalom) elért 86%-os eredményre mélteán lehetünk mi is és tanulóink is büszkék.

Elméleti tanfolyamainkat a hallgatók igényének megfelelő időpontokban szervezzük, ugyanígy az egészségügyi tanfolyammal sem kell bajlódnia ezt is megszervezzük.

Az elméleti felkészüléshez ingyenesen biztosítunk tankönyveket és tesztkönyveket. Tanulóink korlátlan számú teszt kitöltésével készülhetnek fel a vizsgára. Nálunk számítógépen gyakorolhat a vizsgára így biztosan nem éri meglepetés a vizsgán!

A gyakorlati oktatásban maximálisan arra törekszünk, hogy a tanulóink magabiztosan és biztonságosan tudják kezelni a gépjárművet. Pótórákra a legritkább esetben van szükség, szinte mindeki elsőre teljesíti a vizsgákat.

Várjuk iskolánkban!